Stoelmassage Tarieven

Het tarief van een stoelmassage van 20 minuten is bij ons 17 Euro exclusief btw. Reiskosten en pauzes zijn voor rekening van de masseur en worden dus niet in het tarief berekend. Het tarief voor stoelmassage is aftrekbaar van de belasting. Tevens is de btw aftrekbaar. Zie voor de voorwaarden de pagina hierover van de belastingdienst.

Stoelmassage is een zeer effectieve manier om ziekteverzuim door werkstress te voorkomen. Uit onderzoek blijkt, dat men zich na enkele behandelingen fitter en energieker voelt en het ziekteverzuim door stressklachten aanzienlijk daalt.

Een structurele inzet van stoelmassages levert daarnaast een belangrijke bijdrage aan de gezondheid en het welbevinden van uw personeel, waardoor uw onderneming eenvoudigweg beter functioneert. Verder is stoelmassage bij een structurele inzet fiscaal aftrekbaar, waardoor de kosten nog eens verder worden gereduceerd.

Een ziektedag kost een bedrijf gemiddeld 300 Euro (ArboNed) per werknemer. Dat wil zeggen: als de stoelmassage minstens 1.5 ziektedagen per werknemer voorkomt dan is dat genoeg om ons 25 keer per jaar, dus ongeveer eens in de twee weken langs te laten komen!

Onze stoelmassage tarieven zijn vrij laag ten opzichte van onze concurrenten. Dat komt omdat we zo min mogelijk freelancers inhuren en de stoelmassage zelf verzorgen.