Masseurs

Stoelmassage op bedrijven

Wij geven stoelmassage op bedrijven in de regio Amsterdam. Er komt dus altijd een masseur uit de regio bij u langs. Het is ook mogelijk meerdere masseurs op uw bedrijf langs te laten komen. Er wordt altijd in overleg met u bepaald welke masseur het best bij uw bedrijf past. Hieronder twee masseurs die bij ons werken.

Raymond Besems

Raymond Besems heeft meer dan 10 jaar ervaring op het vlak van massage. In 1998 volgde hij verschillende cursussen Ayurvedische massage in Rishikesh en Poona, India. In hetzelfde jaar deed hij een cursus Thai Massage in Thailand. In 1999 behaalde hij zijn diploma’s sportmassage en stoelmassage. Hij gaf in totaal meer dan 7000 stoelmassages op bedrijven als Schiphol Airport, Grafisch Atelier Wageningen, Amsterdam Exchanges (AEX), JMW Uitzendbureau, KPN Mobile, Restaurant Jan Steen, Oracle, ACS Auditing and Consulting Services, ING bank, OcĂ©, Register Amsterdam, VGA Verzekeringen, KPMG, Overtaal, Dienst Milieu en Bouwtoezicht Amsterdam etc.

Preshanna Fagoe

Preshanna Fagoe heeft na een cursus ayurvedische massage de opleiding stoelmassage afgerond, waarna ze zich heeft verdiept in klassieke massage, ontspanningsmassage en verschillende vormen van stoelmassage. Kenmerkend voor haar manier van masseren is de combinatie van een opvallend stevige greep, die de spieren echt goed los maakt, met een intuitieve benadering, waardoor de massage als zeer prettig en uiterst ontspannen wordt ervaren.